Älvsbyhus
alvsbyhus.no
Älvsbyhus på Bjertnestunet
Älvsbyhus har bygget hus i over 70 år og har vært med oss på Bjertnestunet fra starten. De har levert over 40 000 hus totalt, hvorav 56 på Bjertnestunet. Älvsbyhus muliggjør drømmen til mange kunder, ved å tilby gode boliger til fornuftige priser og svært gunstige betalingsbetingelser. Prisen er fast fra kontraktsinngåelse og huset betales i sin helhet i det man flytter inn. Fellesnevneren for husmodellene er at de er bygd på samme måte - i et eget og kontrollert fabrikkmiljø med råvarer av høy kvalitet. Älvsbyhus sitt mål og visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe det arbeides aktivt med i hele organisasjonen.
Husene våre er perfekt for mennesker i alle aldere
Älvsbyhus har bygget hus i over 70 år
Trivlige tomter med stor hage
I nærområdet er det strand, brygge og glomma som nærmeste nabo.
Älvsbyhus har vært med fra starten
Ved oppstart av Bjertnestunet søkte vi etter samarbeidspartnere som kunne gi en sikker levering av solide hus til en fornuftig pris, alt dette fant vi i Älvsbyhus. Du får mye bolig for pengene og kundene vi besøkte sammen Älvsbyhus-representanten før vi startet, var fornøyde. Det la grunnlaget for et godt samarbeid i oppbyggingen av Bjertnestunet. Vi er også veldig fornøyd med at Älvsbyhus fremdeles ønsker å satse på Bjertnestunet.

- Syver Oliver, Bjertnestunet Utvikling AS
Meld interesse
Kontakt Tun Eiendom på telefon: 913 861 41 for interesse. Eller fyll ut skjemaet under.
Epost
Mobil
«Hos Älvsbyhus er vi opptatte av å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder, og tilbyr derfor nå veldig gode betingelser ved huskjøp.»
Les artikkelen
“Mye hus for pengene”
- Familien Salvesen forteller om sine erfaringer med Älvsbyhus
Les mer
Les mer om Älvsbyhus
Les mer
Se våre hustyper
Hustyper