Bjertnestunet og
sjarmerende Nes
Bjertnestunet
Bjernestunet ligger idyllisk og solfylt til i Nes kommune, med 300 meter strandlinje. Her har huset i skogen blitt et trivelig boligfelt, som stadig er under utvikling. Vi har fokus på livskvalitet, ro, trygghet og glede. Vi gir deg god bokvalitet og plass på store tomter for pengene. Hos oss kan du realisere boligdrømmen. Vi har egen småbåthavn, et utmerket utgangspunkt for en kveldstur med fiske i elven, eller for å dra på helgetur. Har du lyst på båtplass tar du kontakt med velforeningen. En fantastisk badestrand ligger en kort spasertur unna. Idrettslaget FUVO har et flott anlegg med helårs kunstgressbane og andre tilbud bare minutter unna. Du finner to av Norges fineste golfbaner i nærheten, samt rideklubb og ishall. Nes kommune har dessuten et moderne kulturhus som tilbyr både musikk, teater og annen kultur gjennom hele året. Hører du til de som foretrekker turer i skog og mark, er du absolutt i ditt rette element her hos oss.
Båtplasser
Koselig fellesområde
Natur og ro
Skoler og barnehage
Rask tilgang til gode fastleger
Ingen støy fra trafikk eller fly
Livet på Bjertnestunet
Bjertnestunet egner seg like godt for familier som for eldre. Det er mange eldre med leilighet, som gjerne ønsker å ha en hage å stelle med, og dermed velger et hus på ett plan. Størrelsene varierer noe, kanskje med antall barnebarn, men alle er lettstelte med lite vedlikehold. Da kan de bruke tiden på å stelle og pusle i hagen, ta imot barn og barnebarn og fylle tiden med andre aktiviteter. Bjertnestunet gir gode rammer for barndommen. Det er trygt og godt å være barn her. Du kan slippe barna rett ut og de minste kan gå til skolen – les skolebussen – fra de er 6 år, samtidig vet du at de har en trygg skolevei. Det bor mange barn i alle aldre på Bjertnestunet, og disse venter på å få flere lekekamerater.
Bjertnestunet er et ønsket sted å være. En trygg og god havn i fantastiske omgivelser!
Bjertnestunet er nær det meste
På Bjertnestunet får du det beste av to verdner; natur og ro, men allikevel i god pendleravstand til Oslo og kun en halvtime unna resten av verden, gjennom Gardermoen.
På Årnes, bare 10 minutter unna i bil, kan du få time hos fastlegen raskt. Her finner du også et godt utvalg av butikker som dekker det daglige behovet. Ønsker du litt større shopping muligheter er ikke Jessheim, Strømmen storsenter eller Sverige langt unna.
Vormsund - 8 min
Årnes - 10 min
Jessheim - 20 min
Gardermoen - 30 min
Kongsvinger - 35 min
Lillestrøm - 35 min
Oslo - 45 min
Bjertnestunet er stadig under utvikling
Vi ønsker mange nye innbyggere velkommen til Nes- Kommune. Vi skal bygge 200 enheter til på Bjertnestunet og vi starter forberedelsene for videre utbygging av infrastruktur/klargjøring av tomter i løpet av året.
Nes kommune har mye å by på både for foreldre og barn
Les mer
“Å bo i Oslo er stress og mas, kollektivtrafikk og barn som gråter. Nei, da er det deilig å komme ut hit til fred og ro.”
- Mona, Snekkervegen
“Muligheter på alle plan, med hus, tomt og område. Vi bor på landet, men det er ikke usentralt. Og så har vi elva med båtplass, så nå er det bare å skaffe seg båt.”
- Mathias, Snekkervegen
“Vi har kjempefine turmuligheter.“
- Simone, Kjerraten