Boliger til salgs
på Bjertnestunet
På Bjertnestunet finner du boligen som passer perfekt for deg og din familie.
Vi er stolte av at både Älvsbyhus og Norgeshus bygger og selger tomter på Bjertnestunet. Mer enn 80 familier har flyttet inn på området. Familiene stortrives og ønsker alle nye naboer velkommen.
Älvsbyhus Norge
Älvsbyhus har bygget hus i over 70 år og har vært med oss på Bjertnestunet fra starten. De har levert over 40 000 hus totalt, hvorav 56 på Bjertnestunet. Älvsbyhus muliggjør drømmen til mange kunder, ved å tilby gode boliger til fornuftige priser og svært gunstige betalingsbetingelser. Prisen er fast fra kontraktsinngåelse og huset betales i sin helhet i det man flytter inn. Fellesnevneren for husmodellene er at de er bygd på samme måte - i et eget og kontrollert fabrikkmiljø med råvarer av høy kvalitet. Älvsbyhus sitt mål og visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe det arbeides aktivt med i hele organisasjonen. Vi er glade for at de ønsker å være med oss videre og satser på Bjertnestunet.
Les mer
Norgeshus JOS-Bygg AS
Norgeshus JOS-Bygg AS er en ny og innovativ aktør på Bjertnestunet, med husmodeller feltet ikke har fra før. Jon-Olav Sigvartsen er kjent for å tenke nytt og er ekstremt opptatt av god kvalitet. I målingene fra Norsk Prognosesenter inntar de andreplassen på landsbasis blant aktørene i katalogmarkedet, med en kundetilfredshet på over 90% i 2015. JOS-Bygg legger mye arbeid i å få en god avtale med kunden om hvordan de ønsker at drømmeboligen skal bli før de begynner å bygge. Da blir huset som avtalt og alle blir fornøyde. De ser for seg at de vil bygge en variasjon av boliger fra leiligheter til større eneboliger. Her har man lov til å drømme seg bort.
Les mer
Bjertnestunet Utvikling AS en del av Tun Eiendom AS
Tun Eiendom AS er en videreføring av Oliver & Todnem Eiendom AS som ble startet i 1995. Selskapets formål var utvikling av boligprosjekter for salg og utleie. I 2011 ble morselskapet rekonstruert ved at utleieportefølje ble solgt, mens utviklingsselskapet ble fisjonert ut i det nye selskapet Tun Eiendom AS. Vårt siste sluttførte boligprosjekt er Granlund Boligtun, med 72 leiligheter i Nannestad sentrum. Samtidig som vi er i oppstartsfasen på et stort boligprosjekt i Frogn kommune, ved Drøbak.