Norgeshus JOS-Bygg på Bjertnestunet
Norgeshus JOS-Bygg AS er en ny og innovativ aktør på Bjertnestunet, med husmodeller feltet ikke har fra før. Jon-Olav Sigvartsen er kjent for å tenke nytt og er ekstremt opptatt av god kvalitet. I målingene fra Norsk Prognosesenter inntar de andreplassen på landsbasis blant aktørene i katalogmarkedet, med en kundetilfredshet på over 90% i 2015. JOS-Bygg legger mye arbeid i å få en god avtale med kunden om hvordan de ønsker at drømmeboligen skal bli før de begynner å bygge. Da blir huset som avtalt og alle blir fornøyde. De ser for seg at de vil bygge en variasjon av boliger fra leiligheter til større eneboliger. Her har man lov til å drømme seg bort.
Husene våre er perfekt for mennesker i alle aldere
10 eneboliger
Trivlige tomter med stor hage
I nærområdet er det strand, brygge og glomma som nærmeste nabo.
Glomma idyll
Velkommen til Glomma Idyll – Vi ønsker å tilby boliger for mennesker i alle aldre og ulike livsfaser. Vårt varierte utvalg av nøkkelferdige boliger, gir deg mye å velge i. Hos oss kan du realisere din boligdrøm! Ønsker du et annet hus enn hva vi har foreslått til tomten, endrer vi det til et som kan bli ditt drømme hus.
Lokale tømrersvenner
Selskapet vårt består av kun lokale tømrersvenner, hvorav hele 10 er byggmestere. Våre ansatte er dyktige, nøyaktige og pålitelige håndverkere og på grunn av deres holdninger og innsats klarer vi å levere høy kvalitet på arbeidet og fornøyde kunder, sier Jon-Olav Sigvartsen.
«Vi valgte Norgeshus JOS-Bygg AS fordi de leverer god kvalitet, viser stor entusiasme, har gjennomføringsevne og en spennende boligmeny å velge fra.»
- Syver Oliver, Bjertnestunet Utvikling AS
Meld interesse
Kontakt Tun Eiendom på telefon: 913 861 41 for interesse. Eller fyll ut skjemaet under.
Epost
Mobil
Kunder om Norgeshus JOS-Bygg:
«Alle avtaler som er inngått er gjennomført som planlagt, både tids og prismessig og ikke minst kvalitetsmessig.»
- Susan og Erik Gunhildrud, Nordkisa
Prøv boligvelgeren
Boligvelgeren
Se våre hustyper
Hustyper